OM MIG

Mitt intresse för mediebranschen började egentligen redan 2010 när jag kom in på min gymnasieutbildning med inriktning media. Då var jag mer intresserad av det praktiska och stod mycket bakom kameran, arbetade med grafisk design och rörlig bild. Här fick jag lära mig grunderna kring att både redigera bilder i Photoshop, men också att skriva manus, regissera och klippa film. 
Det var en otroligt givande linje och ett kreativt sinne växte hos mig. Efter gymnasiet hade jag ett nyfunnet intresse. Jag älskade att jobba med det praktiska, jag älskade att komma upp med idéer och att sätta idéer till verklighet, men jag hade ingen konkret dröm. Jag visste helt enkelt inte vad nästa steg i livet var. Jag mellanlandade på några jobb och hamnade till slut i en ICA butik. 

Efter flera års arbete här har jag vuxit otroligt som person. Här har jag fått förståelse för vem jag vill vara både i min yrkesroll och också som medmänniska. Jag har fått möjlighet att leda över andra och att ansvara, och mitt nära arbete med mina kollegor har gett mig stor erfarenhet av att arbeta i team.

Hösten 2021 kom jag in på Medieinstitutet och påbörjade min utbildning som digital marknadsförare. Jag går snart ut på min första praktik och är extremt nyfiken på vad framtiden har att erbjuda! 

Läs mer om mina kurser!